انواع اجاق گازهای صنعتی
یکی از تجهیزات بسیار کاربردی در محیط های مختلفی مانند تهیه غذا، رستوران، کافی شاپ، کترینگ، آموزشگاه های شیرینی پزی و آشپزخانه های صنعتی استفاده از اجاق گاز مرکب می باشد، این اجاق از ۲ شعله تشکیل شده است که بر روی آن می توان به سهولت کارهای مربوط به پخت خورشت، داغ کردن روغن، تهیه ی پیاز داغ و… را انجام داد رویه ی این شعله ها ۳۰*۳۰ می باشد، علاوه بر این با کمک یک عدد سنگ چدنی گریل روغنی به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتی متر می توان انواع همبرگر و دیگر مواد غذایی را بر روی آن گریل و طبخ کرد.
این اجاق گاز کاربردهای بسیار زیادی داشته و با خریداری یک محصول می توانید بسیاری از نیازهای خود را در رستوران و کترینگ برطرف سازید علاوه بر این وجود یک عدد فر دمکن برنج در پایین این اجاق به شما این امکان را خواهد داد که بتوانید در سریع ترین زمان برنجی با کیفیت بالا آماده کنید همچنین از این فر می توان برای مواردی همچون کته پزی، پخت انواع شیرینی و دیزی بهره برد.
اجاق گاز مرکب با گریل چدنی ابعادی برابر با ۸۰*۹۶ سانتی متر و ارتفاع ۹۰ سانتی متری را دارا بوده و برای ساخت نمای آن از استیل روکش دار و از ورق گالوانیزه برای داخل فر استفاده شده است، و همین امر سبب شده که نظافت و شست و شوی این اجاق به سهولت انجام گیرد، در ساخت این اجاق ترکیبی از کلاف آهن سنگین و ضخیم استفاده شده است.
۵ عدد دستگیره ی شیر گاز استاندارد به صورت مجزا بر روی این اجاق گاز قرار گرفته است که ۲ عدد از آن برای شعله های خورشت پزی، ۲ عدد برای گریل روغنی و یک عدد نیز مربوط به فر دمکن خواهد بود.
معرفی اجاق گاز مرکب 6 شعله با گریل
این اجاق گاز مرکب طولی برابر با ۱۶۰ و عرض ۸۰ سانتی متر را دارا می باشد، که در سه طرف آن از شیشه ی نشکن ضخیم استفاده شده است یعنی دارای نمای شیشه ای می باشد، البته لازم به ذکر است این اجاق دارای هود نبوده و بدون هود استیل ساخته شده است.
امکانات اجاق گاز مرکب ۶ شعله با گریل شامل ۲ عدد اجاق بزرگ خورشت پزی به ابعاد ۳۶*۴۲ سانتی متر جهت انجام کلیه ی امور پخت و پز، ۱ عدد سنگ چدنی گریل روغنی به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتی متر، ۱ عدد سنگ گریل ذغالی به ابعاد ۶۰*۳۰ سانتی متر برای طبخ انواع همبرگر، استیک، فیله مرغ و ماهی و ۲ عدد بن ماری ½ برای سرخ و آماده سازی انواع فلافل، بندری، هات داگ و سیب زمینی می باشد.
این محصول قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را داشته و در صورت نیاز مشتری می توان پایه های آن را به صورت چرخ دار و متحرک تولید کرد.
اجاق گاز هیئتی
از اجاق گاز هیئتی ابتکار استیل جهت پخت پلو و خورشت در فضای باز یا حیاط منازل استفاده می شود. این اجاق دو عدد شعله به قطر ۳۰ و ۱۴ سانتیمتری دارد که به وسیله دو عدد شیر استاندارد میتوان این دو شعله را کنترل کرد. با وجود این دو سایز شعله، شما امکان مانور بیشتری جهت ابعاد دیگ های پلو و خورشت دارید و میتوانید قابلمههایی با سایز مختلفی را برای پخت غذای نذری انتخاب کنید. جهت حفظ هر چه بیشتر استحکام اجاق در هنگام استفاده، بدنه آن از پروفیل سنگین آهن ساخته شده است.
مراحل راه اندازی تهیه غذا
برای اینکه بتوانید در راه اندازی تهیه غذا موفق باشید و سودی مناسب برای خود فراهم آورید؛ پیروی از مراحلی است که در ادامه به آن میپردازیم:
- مشخص کردن اهداف
مشخص کردن اهداف به شما کمک میکند تا راحت تر از هر زمان دیگری به سمت جلو حرکت کرده و برای آینده خود برنامه ریزی کنید. شما باید مشخص کنید که برای چه گروه از جامعه میخواهید غذا آماده کنید؛ سازمان ها، شرکت ها، محیط های اداری و یا سایر مواردی که در ذهن دارید. همچنین تهیه غذا هایی متناسب با سلیقه افراد میتواند نقش موثری در رسیدن به نتیجه و البته سود داشته باشد.
منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل