انواع دستگاه رب گوجه گیری
همواره داشتن تجهیزات می تواند در راحتی کار موثر باشد و هم چنین در زمان نیز صرفه جویی کند داشتن تجهیزات مختلف در زمینه های مختلف و در هر کاری خصوصا در حرفه رستوران صنعتی می تواند به کار شما یک نظم خاطی ببخشد تا شما بهتر بتوانید از پس کارهایتان بر بیایید و تسلط کافی را داشته باشید.
دستگاه رب گوجه گیری لوکوموتیوی
گوجه در بسیاری از غذاهای ایرانی و فرنگی به شکل های مختلف به عنوان یک طعم دهنده بسیار لذیذ استفاده می شود در بسیاری از خورشت های اصیل ایرانی این چاشنی خوش طعم به صورت رب استفاده می شود که رب طی یک فرآیندی از گوجه به دست می آید و طعم نسبتا بهتری دارد دستگاه رب گوجه گیری لوکوموتیوی وسیله ای است که به منظور تهیه این چاشنی خوش طعم استفاده می شود این وسیله برای آشپزخانه های صنعتی می تواند گزینه ی مناسبی باشد.
هر آشپزخانه ی صنعتی نیازمند یک سری تجهیزات است که به طور کلی می توان آن را تجهیزات رستورانی نامید فرقی نمی کند که در رستوران شما چه نوع غذایی سرو می شود به هر حال شما برای راحتی کار خود نیازمند این تجهیزات هستید . می توان این ابزارآلات را به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد تا بتوان با نظم بهتری این تجهیزات را خریداری کرد . هر رستوران با توجه با غذایی که سرو می کند تجهیزات مختلفی نیز دارد .
وجود برنج در بسیاری از غذاهای ایرانی ضروری است می توان گفت بیشتر غذاهای اصیل ایرانی با برنج سرو می شود . دیگ صنعتی برنج وسیله ای برای پخت برنج درحجم و اندازه زیاد است که از هدر رفت برنج نیز جلوگیری می کند این وسیله، وسیله ای مقاوم در برابر حرارت است و به سادگی از بین نمی رود .
گرمخانه ها انواع مختلفی دارند و به منظور گرم کردن غذا در محیط های مختلف استفاده می شود این وسیله به منظور گرم کردن غذا در حجم های مختلف برای محیط های مختلف ساخته شده است و شما می توانید با توجه به نیاز خود این وسیله پرکاربرد را تهیه کنید و نیاز خود را برطرف سازید.
منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل