دستگاه کباب زن رستورانی
از دستگاه خمیر گیر به منظور ورز دادن و مخلوط کردن خمیر انواع نان و کیک استفاده می شود. علاوه بر این برای مخلوط کردن گوشت یا تهیه ی خامه نیز میتوان از دستگاه خمیرگیر استفاده کرد.
اگر به دنبال خرید بهترین مارک خمیر گیر خانگی یا صنعتی هستید لازم است بدانید این دستگاه از یک دیگ یا پاتیل و همزن یا چنگک ساخته شده است. خمیرگیر ها در انواع مختلف خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی ساخته و عرضه می شوند. همچنین ظرفیت این خمیرگیر ها بین ۵ تا ۲۴۰ کیلوگرم می باشد. جنس این محصول باید از استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر خوردگی باشد. برق مصرفی دستگاه خمیرگیر به دو صورت تک فاز یا برق صنعتی است.
انواع دستگاه های خمیرگیر به شرح ذیل می باشند:
- دستگاه خمیرگیر صنعتی
- دستگاه خمیرگیر خانگی
- دستگاه خمیرگیر نانوایی
- دستگاه خمیرگیر سیاره ای
- دستگاه خمیرگیر اسپیرال
- دستگاه خمیرگیر ساده
مزیت دستگاه کباب زن در رستوران
از جمله مهمترین مزیت های استفاده از دستگاه کباب زن (کباب گیر، کوبیده زن یا دستگاه کباب زن کوبیده) میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- کاملا بهداشتی
- جابه جایی ساده
- عدم دخالت دست
- بدون نیاز به مهارت
- صرفه جویی در هزینه
- کباب زنی در سریع ترین زمان
- یکسان و هم اندازه بودن کباب ها
کاربرد دستگاه خلال کن صنعتی
این دستگاه بر خلاف دستگاه خلال کن خانگی قادر است حجم بسیاری از مواد غذایی را در سریع ترین زمان به صورت هم اندازه و یکدست خلال کند. انواع صیفی جات و میوه ها را می توان با کمک این دستگاه و بدون نیاز به نیروی انسانی ماهر خلال کرد. استفاده از این دستگاه علاوه بر صرفه جویی در زمان باعث کاهش هزینه ها نیز خواهد شد.
دستگاه خلال کن صنعتی و انواع آن
این دستگاه در مدل های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک به فروش می رسد. با کمک دستگاه خلال کن صنعتی اتوماتیک می توان بدون دخالت دست فرآیند خلال کردن انواع خوراکی ها را انجام داد.
از جمله اصلی ترین تفاوت های دستگاه خلال کن و اسلایسر میوه نوع برش این دو دستگاه می باشد بر خلال کردن دارای تیغه های نگینی، چیپسی یا ورقه ای نیز بوده و می تواند انواع میوه و صیفی جات را به اشکال مختلف برش بزند.
پخت نان در تنور گلی چگونه است؟
به طور کلی انواع تنور برای نان پختن را می توان در ۲ مدل گلی و سنگی تقسیم کرد:
تنور گلی
تنورهای گلی در هر خانه به جهت پخت انواع نان مورد استفاده قرار می گیرد. این تنور برای پخت نان بسیار مناسب می باشد. در زمان های گذشته در هر خانه حداقل یک تنور نان در زمین مشاهده می شد. برای ساخت تنور گلی در قدیم خاک رس را با آب مخلوط کرده و آن را به شکل استوانه ای درآورده تا خشک شود. سپس با حفر گودالی به اندازه ی تنور در داخل زمین، فاصله ی ۲۰ سانتی بین دیواره ی تنور و زمین ایجاد کرده و این فاصله را توسط شن درشت پر خواهیم کرد.
لازم است حفره ای در کف تنور حفر شود تا بتوان حرارت را از آن جا تنظیم کرد. با قرار دادن چوب در داخل تنور آن را روشن کنید. بدین گونه پخت نان در تنور سنتی انجام خواهد شد.
تنور سنگی
برای ساخت تنور سنگی باید زمین را تا ۲۰ سانتی متر گود کرده و سپس ۴ تخته سنگ را به گونه ای قرار دهید که وسط آن حفره ای به جهت روشن کردن آتش ساخته شود.