راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

نحوه پختن چغندر

01 بهمن 1398 توسط آوا امینی

نحوه پختن چغندر

برای پخت چغندر سعی کنید از چغندرهای هم سایز استفاده کنید تا همه در یک زمان پخته شوند. چغندرهای بزرگ نسبت به چغندرهای کوچک به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. سعی کنید چغندرهای بدون لکه و با سطح صاف را انتخاب کنید.

ساقه های برگ دار را از بالای چغندرهای خود جدا کنید. سر ریشه ی آن را کوتاه کنید تا حدود 1 تا 2 سانت از سر ریشه باقی بماند.

 

در صورت تمایل می توانید سبزی چغندر خود را نگهداری کنید و از آنها در پخت غذا و سالادها استفاده کنید

 

 اگر از تخته برش استفاده کردید و آب چغندر به تخته برش تان رنگ داد، یک لیموی تازه را نصف کنید و قسمت بریده شده را به سختی در قسمت رنگ گرفته تخته برش بکشید تا به بلند شدن رنگدانه ها کمک کند و از ماندن لکه و رنگ دائمی روی تخته برش جلوگیری کند.

 

چغندرهای خود را با یک برس سبزی پاک کنید تا خاک و گل و لای آن ها از بین بروند و تمیز شوند

روی نقاطی که به سختی با خاک پوشانده شده اند تمرکز کنید.

 

سعی کنید پوست چغندرهای خود را زخمی نکنید. آسیب رساندن به پوست می تواند باعث شود تا مقداری از رنگ، طعم و مواد مغذی آنها به داخل آب جوش خارج شود.

چغندر در زمین رشد می کند ، بنابراین مهم است که قبل از پخت و پز آن ها از تمیز بودن آنها مطمئن شوید.

 

 چغندرهای خود را کاملاً با آب خنک تمیز کنید و بشویید.

سپس چغندرها را درون قابلمه ای متوسط قرار بدهید و و روی آن آب بریزید تا حدی که آب روی چغندرها را بگیرد. برای اینکه رنگ چغندرها از بین نرود در صورت تمایل در این مرحله 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید زمانی که به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزند.

مانی که چغندرها پختند آن ها را یک چاقو یا چنگال آن را امتحان کنید. اگر چنگال به راحتی درون آن فرو رفت پخته است و اگر به سختی فرو رفت هنوز نپخته اند. و بعد چغندرها را درون کاسه های پر از یخ قرار بدهید.

 

تا پوست چغندرها راحت تر گرفته شوند. پوست آن را با دست به راحتی جدا کنید.

 

منبع:سایت بیتوته 

 

 

 

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس