ویژگی های دستگاه چرخ گوشت صنعتی
گوشت قرمز یکی از اجزای اصلی غذاهای ملل مختلف از جمله غذاهای ایرانی است. گوشت قرمز به صورت تکهای یا چرخ شده در غذاها استفاده میشود. بهره گیری از وسیله مناسب جهت چرخ کردن و آماده سازی گوشت در مراکز تهیه غذا و قصابی ها بسیار اهمیت دارد. به این خاطر که در غیر این صورت، گوشت حالت له شده پیدا می کند و کیفیت خود را از دست خواهد داد. چرخ گوشت های صنعتی انواع مختلفی دارند ولی از نظر نحوه انتقال قدرت موتور دو نوع گیربکسی و تسمه ای در بازار موجود است.
چرخ گوشت گیربکسی مدل ۳۰۱۸ یک دستگاه نیمه صنعتی است که در قصابی ها و رستوران های کوچک کاربردی خواهد بود. باتوجه به اهمیت شستشوی دستگاه پس از هر مرتبه استفاده، در کنار این چرخ گوشت اهرمی قرار دارد که امکان جداسازی گلویی را فراهم می کند. این محصول به همراه یک عدد تیغ و پنجره عرضه می شود که انتخاب مدل آن (کبریتی یا سوزنی) به درخواست مشتریان است. البته به غیر از تیغه و پنجره یک عدد گوشتکوب تفلونی نیز روی دستگاه قرار دارد.
بدنه دستگاه روکشی از جنس استیل روکشدار دارد که باعث محافظت از آن در برابر رطوبت و عوامل محیطی مختلف می شود. این چرخ گوشت صنعتی به صورت چرخدار طراحی می شود. بنابراین حمل و نقل آن آسان است و در صورت نیاز جهت استفاده از آن به صورت زمینی نیز مشکلی وجود ندارد.
ویژگی های چرخ گوشت صنعتی گیربکسی ۳۰۱۸
- ابعاد دستگاه ۴۰*۶۰ و ارتفاع آن ۵۸ سانتی متر
- عرضه به همراه یک عدد گوشتکوب تفلونی
- قابل استفاده در قصابی ها و رستوران های کوچک
- بدنه دستگاه از جنس استیل روکشدار
- مجهز به اهرم جداکننده گلویی جهت سهولت در شستشو
- جابه جایی آسان و امکان استفاده به صورت زمینی
منبع: ابتکار استیل