راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خرید وسایل برای راه اندازی فست فودی

27 اردیبهشت 1400 توسط آوا امینی

دیگ بخار پز ذرت مکزیکی

دیگ بخار پز ذرت مکزیکی ابتکار استیل با استفاده از بخار آب ذرت ها را همیشه تازه و گرم نگه می دارد. حرارت این دیگ توسط انرژی برق یا گاز تامین می شود. در صورت اتصال دستگاه به برق المنت زیر دیگ گرم می شود و انرژی گاز نیز موجب روشن شدن شعله مخفی دیگ خواهد شد.

میزان آب دستگاه همیشه باید در میزان مشخصی نگهداری شود. به همین خاطر نشانگر میزان آب، به شما اطلاع می دهد که چه زمانی باید از آب بیشتری در دستگاه استفاده کنید.

دستگاه همبرگر زن فشاری

این دستگاه که توسط گروه صنعتی ابتکار استیل تولید می شود در ۲ سایز مختلف با قطرهای ۱۳ سانتی متر و ۱۵ سانتی متر عرضه شده و جنس هر ۲ مدل از آلومینیوم با کیفیت و جنس صفحه ی رویی دستگاه که وظیفه ی وارد کردن فشار فنری به همبرگر را دارد از استیل با کیفیت می باشد.

دستگاه همبرگر زن فشاری با استفاده از رنگ کوره ای الکترواستاتیک و در رنگ سفید صدفی تولید می شود البته با توجه به درخواست مشتریان امکان تغییر رنگ این دستگاه نیز وجود  دارد،  بر روی این وسیله یک دستگیره به رنگ مشکی تعبیه شده است روش کار دستگاه همبرگر زن به گونه ای است که شما باید یک عدد پلاستیک بر روی دستگاه پهن کنید و بعد از قرار دادن گوشت و مواد اولیه همبرگر یک پلاستیک دیگر بر روی گوشت قرار دهید بعد از آن توسط دستگیره ی مشکی رنگ و به صورت فنری بر روی دستگاه فشار وارد کرده تا همبرگرها به شکل یکدست و قالبی تهیه شوند.

وزن دستگاه همبرگر زن فشاری با قطر ۱۵ سانتی متر در حدود ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم بوده و وزن مدل ۱۳ سانتی متری ۷۵۰ گرم می باشد. از این دستگاه می توان در فست فودی ها، ساندویچی ها، کافی شاپ ها و حتی برای مصارف خانگی نیز استفاده کرد.

صفحه چدنی گریل ذغالی قطر ۶۰

این صفحه از جنس چدن آلیاژ آهنی ساخته شده است استفاده از چدن در ساخت این محصول سبب افزایش استحکام آن در برابر حرارت و گرما خواهد شد، صفحه ی چدنی گریل با قطر ۶۰ سانتی متر ساخته شده و می توان از آن برای کباب کردن و گریل کردن انواع سبزیجات از قبیل کدو، بادمجان و سیب زمینی و انواع گوشت، مرغ و ماهی استفاده کرد.

این محصول را می توان بر روی انواع منقل، کباب پز، شعله و باربیکیو استفاده کرد، شیارهای موجود بر روی این صفحه سبب می شود تا حرارت و گرما به خوبی و به صورت کاملا یکنواخت به مواد خوراکی منتقل شده و غذاها به صورت کامل پخته، کبابی و گریل شوند.

 

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

راه اندازی آشپزخانه صنعتی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس